Jasper Meijer trotse hoofdsponsor van V.V. Sleat

Jasper Meijer trotse hoofdsponsor van V.V. Sleat

Het sponsorcontract is deze week getekend!

De komende vijf seizoenen prijkt de naam JasperMeijer. Financieel Advies op de voorkant van het tenue van V.V. Sleat 1. Als ondernemer die gelooft in de kracht van sport, en met de wortels in Sloten, is het sponsoren een logische keuze.

Jasper weet uit ervaring hoe belangrijk het is voor clubs om gesteund te worden door sponsors. Juist in deze tijd. Het faciliteert ze om alle leden te kunnen voorzien van goede trainingen, materialen en sociale activiteiten. Sport verbindt en dat maakt de V.V. belangrijk in een stad als Sloten. Het voelt daarom goed om te tekenen als hoofdsponsor.

V.V. Sleat komt dit seizoen uit in de 4de klasse op zaterdag. Dit seizoen staan er mooie wedstrijden op het programma. Onder andere tegen clubs uit de omgeving: NOK, De Wâlde, QVC en Delfstrahuizen.

Sport is voor iedereen. Al sinds ik in 2017 startte als onafhankelijk financieel adviseur, help ik klanten en verenigingen graag vooruit. Daarom sponsor ik naast V.V. Sleat nog vele andere clubs in de regio, zoals DBS Balk, KC Harich, v.v. Woudsend, CVVO, KC DTG, en QVC.